Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські «Отамани» - найкращі на всеукраїнських змаганнях з драгонботу

Львівський клуб «Отамани» виборов перше загальнокомадне місце з драгонботу на всеукраїнській першості Полтавської області та кубку пам’яті відомого спортсмена Олександра Литвиненка. Престижні змагання відбулися у Горішніх Плавнях, що у Полтавській області.

«Отаманам» не було рівних на дистанції 2000 метрів. Львів’яни переконливо обійшли усіх суперників і посіли перше місце. Дещо гірше «Отамани» виступили на спринтерській дистанції 200 метрів. Втім, друге місце на цій дистанції не перешкодило львівській команді посісти на змаганнях перше загальнокомандне місце. За головний кубок меморіалу майстра спорту міжнародного класу Олександра Литвиенка змагалися вісім команд з різних куточків України.  

P.S. Драгонбот – це 20-місне велетенське каное, у якому гребуть десять людей з однієї сторони та стільки ж з іншої. Насправді до каное це немає жодного відношення. У каное люди стоять на коліні, а тут усі сидять на спеціальних лавках. У драгонботі бувають човни 10-місні та 20-місні, відповідно 10-місний човен з барабанщиком та стерновим, або 20-місний з барабанщиком та стерновим. Драгонбот – неолімпійський вид спорту. Незважаючи на це, він представлений на спеціальній Олімпіаді, на яку входять неолімпійські види спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ