Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські патрульні доставили життєвонеобхідні ліки хворому на коронавірус

Увечері 26 січня під час моніторингу соцмереж патрульні побачили прохання від керівниці одного з благодійних фондів транспортувати зі Львова до міста Стрия кисневий концентратор для хворого на коронавірус. Про це повідомили 27 січня у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Патрульна поліція Львівської області

"Чи їде хтось нині зі Львова до Стрия? Одній хорошій людині треба допомогти передати кисень( кисневий концентратор) для свекра. Жінка сама з маленькою дитиною. Помогти нема кому", — написала у зверненні пані Наталія.

Побачивши, що минуло кілька годин, а питання не вирішилося, патрульні відгукнулись. Патрульні денної зміни забрали у Львові концентратор і передали колегам з нічної зміни, які вже і завезли його у місто Стрий.

Жінка дуже зраділа, адже останнім часом для радощів не було приводів. В родині є ті, кого здолав Covid-19 і тепер ще й батьки чоловіка захворіли і лежать у лікарні.

Оскільки чоловік на заробітках, допомогти було нікому. Вона збиралася наступного дня їхати громадським транспортом до Львова разом із дитиною за життєвонеобхідним киснем.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові командир взводу ТОР врятував жінку у якої стався інсульт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ