Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські патрульні в десятці найсильніших стронгменів

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, на Хортиці завершився перший Чемпіонат патрульної поліції зі Стронгмену.

За право називатися найсильнішими патрульними боролися 28 команд з усієї України. 

Команди змагалися між собою у 5 вправах — естафета, у якій потрібно переносити вагу на швидкість, вправа “Лог-ліфт”, де потрібно піднімати колоду вагою 80 кілограмів, вправа “Прогулянка фермера”, у якій треба перенести дві залізні валізи в руках, вага кожної по 100 кілограмів, та кантування автомобільної покришки в поєднанні з вправою бурпі. Усі вправи були командними й передбачали виступ 2 атлетів одразу, або почерговий виступ кожного з учасників. 

За підсумком набраних балів після 4 вправ, залишилося лише 10 команд, які показали найкращий результат, й продовжили змагатися у 5 фінальному виступі — підіймали платформу з поліцейським автомобілем. У цій вправі на руки кожного зі спортсменів приходилося близько 300 кілограмів, й результати якої визначили переможців Чемпіонату патрульної поліції зі стронгмену. 

Інспектори роти тактично-оперативного реагування Тарас Леськів та Олег Височанський, а також командир роти 4 батальйону Микола Калакура увійшли в 10-ку найсильніших патрульних України. 

Тріумфальним був виступ команди патрульних з Дніпра, які посіли перше місце та довели, що є найсильнішими патрульними поліцейськими. 

Запекла боротьба тривала за 2 й 3 місце. У результаті, команда Департаменту патрульної поліції вирвалася вперед, отримавши срібло, а команда патрульних Чернігова — бронзу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ