Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські перевізники з 20 листопада самовільно піднімуть тариф за проїзд?

Сьогодні у Львівській міській раді відбулася нарада з перевізниками Львова щодо підвищення вартості пасажирських перевезень у міських маршрутках з однієї гривні до 1,5 — про це «Гал-info» повідомив начальник міського управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган. За його словами, управління транспорту стоїть на тій позиції, що якщо розрахунки перевізників будуть підтверджені у Департаменті економіки, Державною інспекцією з контролю за цінами у Львівській області щодо підвищення тарифу до 1,5 грн, а після цього будуть проведені громадські обговорення, лише після цього виконком може затвердити новий тариф.
Натомість голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський у коментарі «Гал-info» повідомив, що з 20 листопада 2007 року проїзд у львівських маршрутках коштуватиме 1,5 гривні. За його словами, влада стоїть на своїй позиції, проте перевізники мають право самі підвищувати вартість проїзду.
Нагадаємо, 8 листопада, перевізники влаштували страйк на Галицькому перехресті у Львові. Основна вимога перевізників - підняття вартості проїзду у маршрутках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ