Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру

Під пісню Вифлеємського Вогню Миру пластуни передали міському голові Львова Андрію Садовому та військовим Вифлеємський вогонь миру.
Фото: ЛМР

Голова львівського осередку Пласту Ярослав Булишин запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам'ять головного сержанта, голови івано-франківського Пласту Назара Лугарєва, чин похорону якого відбувається нині у Франківську.

"Це двадцятий пластун, який загинув в московсько-українській війні. І він один з тисячі тих, хто віддав життя за цінність цього вогню. Цей вогонь символізує мир, любов й добро. І ці люди зараз борються за те, щоб повернути мир, любов і добро в наші домівки", – зазначив Ярослав Булишин. 

Міський голова Львова Андрій Садовий разом зі заступниками, військовими, волонтерами, медиками львівських бригад прийняли вогонь від львівських пластунів. 

"Я маю честь кожного року приймати Вифлеємський вогонь миру для громади Львова. Цьогорічний вогонь особливий, бо ми його приймаємо з нашими військовими зі 80 та 125 бригад. Сьогодні ми тут всі як одна велика родина.                                                             

Цей вогонь завжди ніс і несе надію, віру в нашу перемогу, яку ми всі так очікуємо, до якої так сильно прагнемо. Дуже дякую пластунам за те, що ви, не зважаючи ні на що, зберігаєте традицію та несе вогонь миру для всіх українців. Так, зараз складно, гинуть наші воїни, але Україна була, є і завжди буде. Ми – вільний народ, який живе у вільній країні й нікому не віддасть своєї землі", – сказав Андрій Садовий. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ