Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від канадських колег

ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
ДСНС
1/4
13 вересня у селищі Солонка, Пустомитівського району представники пожежної служби Канади, волонтерської організації Firefighter Aid for Ukraine - Amigo Relief Missions, Ltd. під керівництвом професійного пожежного Кевіна Рояла, за підтримки організації Ротарі Інтернешнл та Провінційної Ради Альберти – Конгресу Українців Канади, передали в якості пожертви гуманітарну допомогу українським рятувальникам. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Колеги-вогнеборці з міста Едмонтон, Канада, передали українським рятувальникам захисне пожежне обладнання, робочий одяг, пожежні інструменти і робоче обладнання. Окрім цього, частину гуманітарного вантажу передадуть  до Комунальної 4-тої міської клінічної лікарні.

Як зазначають канадські пожежні: гуманітарна допомога направляється з метою підвищення здатності України в наданні екстреної медичної допомоги фізичним особам, сім’ям та громадам.

Гуманітарна допомога буде розподілена між 5 обласними управліннями ДСНС України та передана у підпорядковані підрозділи, аби покращити їх матеріально-технічну базу, а рятувальники отримають додатковий якісний бойовий одяг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ