Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські рятувальники та медики провели спільні навчання при хімічній небезпеці

Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
Фото - ДСНС
1/7
17 червня в м.Львові відбулися спільні навчання рятувальників та медиків, які відпрацьовували дії при хімічних небезпеках.

Про це повідомили в ДСНС Львівської області.

Першим   етапом  навчань стало те, що  виникла надзвичайна ситуація пов’язана з хімічною небезпекою, де постраждали люди, рятувальники виконали процедуру деконтамінації, щоб забезпечити безпеку постраждалих. Після деконтамінації, яка полягає у видаленні забруднюючих речовин з одягу, рятувальники передали постраждалих медикам для надання необхідної медичної допомоги.

Медики, отримавши постраждалих, вживали необхідні заходи для стабілізації їх стану та лікування. Вони оцінили серйозність травм та відповідно до своїх професійних навичок надавали необхідну медичну допомогу.

Підсумовуючи навчання, начальник ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін підкреслив: «що тільки через постійне навчання та співпрацю рятувальники та медики зможуть успішно впоратися з потенційними хімічними загрозами та мінімізувати їх вплив на населення».

В свою чергу Рафаель Пітті, генерал французької армії у відставці, професор з анестезіології та медицини невідкладних станів зазначив, що "ризики, пов'язані з хімічними загрозами, можуть створювати серйозну небезпеку для людей і вимагати швидкого та професійного реагування. Через тренування та відпрацювання дій, медичний персонал зможе набути необхідного досвіду та вмінь для надання допомоги людям, які потрапили в такі небезпечні ситуації".

Такі тренування та відпрацювання допомагають екстреним службам удосконалювати професійну майстерність та дозволяють «відшліфувати» дії в умовах надзвичайної ситуації. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ