Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські соціалісти відхрещуються від Цушка

Соціалістична партія України не несе відповідальності за діяльність міністра внутрішніх справ Василя Цушка. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов, коментуючи призначення Цушком на посаду свого заступника Сергія Попкова.
            «На час виконання обов’язків міністра внутрішніх справ Василь Цушко призупинив своє членство в Соціалістичній партії, тому ми не несемо відповідальності за його дії і призначення», – сказав Євген Таліпов.
            Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Василь Цушко призначив Попкова заступником міністра внутрішніх справ України – начальником Головного штабу.
            Попков з листопада 2004 року по лютий 2005 року обіймав посаду заступника глави МВС – командувача внутрішніми військами. Згідно з інформацією низки ЗМІ і заявами політиків, саме Попков вiддавав наказ силою розiгнати людей на Майдані під час Помаранчевої революції.
            Лідер фракції «Наша Україна» в парламенті В’ячеслав Кириленко засудив таке призначення і зазначив, що подібні кроки антикризової коаліції спрямовані на поглиблення протистояння в суспільстві. Це призначення засудив і БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ