Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські спортсмени отримають премії з бюджету Львова

Переможці та призери низки світових та європейських чемпіонатів, які відбулися цієї осені, отримають з бюджету Львова премії від 2000 до 15 000 гривень.

Також преміюють і їхніх тренерів. Про це розповіла депутатка Львівської міськради від Європейської Солідарності, голова комісії культури, молоді, спорту  та зовнішніх зв’язків ЛМР Лейла Мелесова-Вальчак.  

«Взагалі це дуже хороша програма фінансової мотивації людей на перемоги, здобутки. Цьогоріч працівники міськради виходили з можливостей бюджету, хоча вважаю, що виплати талановитим спортсменам і тренерам мають бути значно більшими. Мова ж іде про призові місця на чемпіонатах  Європи та світу, і це велика гордість, що Львів представлений на змаганнях такого високого рівня», - розповіла депутатка Лейла Мелесова-Вальчак.  

За її словами, комісія погодила виділення премій талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова, а розподіл сум премій залежав від рівня чемпіонату.  

Премії у розмірі від 2 до 15 тисяч гривень отримають львів’яни-призери чемпіонату світу з вільної боротьби, чемпіонату світу з кульової стрільби, чемпіонату Європи з важкої атлетики, чемпіонату Європи з спортивної акробатики та чемпіонату світу з пауерліфтингу. 

Також премії від 2 до 7 тисяч гривень отримають львівські спортсмени-призери чемпіонату Європи з армреслінгу та пара-армреслінгу, чемпіонату Європи з шахів серед спортсменів з порушеннями слуху, чемпіонату Європи з армспорту серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.  

Тренери спортсменів, які перемогли у чемпіонатах чи зайняли призові місця, також отримають премії від 2 до 15 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ