Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Львівські волонтери передали допомогу бійцям на Схід

Сьогодні, 20 серпня волонтери Львова та Спільнота Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла передали допомогу військовим на передову.
Фото - suspilne.media

Зібрали  медикаменти, маскувальні сітки та продукти. Подарунки отримають бійці 24-ої окремої механізованої бригади та добровольці напередодні Дня Незалежності. Про це повідомило Суспільне.

Військовий капелан Андрій Сіданич благословив гуманітарну допомогу Захисникам на Сході України та висловив вдячність спільноті Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, жертводавцям та волонтерам, які спільними зусиллями допомагають нашим військовослужбовцям.

"Визначили, які засоби можуть йти на передову хлопцям для надання першої медичної допомоги — це перев’язочні матеріали, пластирі, засоби захисту, рукавички, маски", — каже начальник 58-го Будинку офіцерів Віталій Провозін.

Для військових підготували також листівки.

"Ми зібрали понад 400 листівок, малюнків, дітки писали на цілі сторінки такі звернення теплі, ми були зворушені, коли це все читали", — каже завідувачка відділом Музею архітектури та побуту Надія Дзвоник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ