Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львівські волонтери переобладнали для військових вантажівку

Львівські волонтери переобладнали для військових вантажівку. Про це написав у своїй сторінці в мережі Facebook заступник керівника Народної самооборони Львівщини, депутат Львівської міської ради від партії УДАР Юрій Мартинюк. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Зокрема, активіст повідомив: «Нехай із запізненням, але, врешті-решт, ще одне дітище проекту «Народна броня»: військово-волонтерський КАМАЗ. Вантажні машини ми обладнуємо додатковим захистом вперше, тому з цією машинкою була купа своїх епопей. Зате наші хлопці вже зробили свої конструкторські висновки і зауваження. Сподіваємось, що наступні машини будуть досконалішими».

Також Юрій Мартинюк повідомив, що цей вантажний автомобіль волонтерам подарували підприємці з Червонограда.  Спеціалісти львівських підприємств разом з волонтерами оснастили КАМАЗ захисними елементами.

Уже незабаром автомобіль відправиться в зону ведення бойових дій в розпорядження бійців однієї з львівських військових частин.

Проект «Народна броня» - ініціатива мережі волонтерських організацій Львівщини разом з Народною Самообороною, меценатів та Львівського танкоремонтного заводу.

Проект включає:

-оснащення бронетехніки Львівських частин 80 ОАБр і 24 ОМБр захисними екранами;

- ремонт бронетехніки тв іншої армійської техніки Львівських частин 80 ОАБр, 24 ОМБр, 3 батальйону тероборони "Воля";

- оснащення армійською оптикою, в першу чергу артилерійських частин 80 ОАБр, 24 ОМБР;

Координатор проекту – депутат Львівської міської ради від партії УДАР, заступник керівника Народної самооборони Львівщини Юрій Мартинюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ