Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські залізничники вшанували пам'ять полеглих колег

Залізничники Львівської магістралі у День захисника України вшановують пам’ять полеглих колег. От і цього року площа Львівського приміського вокзалу згуртувала залізничну родину довкола пам’ятного знака залізничникам, що загинули за незалежність та територіальну цілісність України. Про це інформують у прес-службі Львівської залізниці.

Зі словами вдячності за вірність громадянському та професійному обов’язку, який щороку кличе залізничників на цю площу, зі щирим співчуттям від непоправної втрати до працівників магістралі та рідних залізничників, які загинули під час Революції Гідності на Майдані Незалежності та в боях на сході України, звернувся виконавчий директор регіональної філії «Львівська залізниця» Володимир Крот. 

– Сучасне свято, яке відзначаємо у вервиці чудових українських свят 14 жовтня, радісне і сумне водночас, – наголосив Володимир Крот. – Радість переповнює від усвідомлення, що сучасні покоління успадкували незламний дух, відвагу і прагнення до справедливості від своїх славних дідів-прадідів, смуток огортає від того, що сучасну історію незалежної України не оминула війна, що завдає стільки болю і втрат. Не минула біда і домівки та колектив працівників Львівської залізниці. У боротьбі за незалежність та єдність нашої країни семеро наших побратимів віддали найдорожче – своє життя. Бережемо пам’ять і пишаємося найкращими з нас. Подвиг колег назавжди залишиться у наших серцях, а їхні сім'ї – у колі нашої уваги.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять полеглих залізничників, вклонилися світлим образам героїв та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знака. Керівник залізниці висловив співчуття рідним і близьким залізничників та запросив звертатися за будь-якої нагоди чи потреби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ