Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівській обласній клінічній лікарні передали мікроавтобус для перевезення поранених військових

Спеціалізований мікроавтобус, обладнаний електропандусом для перевезення маломобільних військових, передали 6 серпня львівські підприємці Комунальному некомерційному підприємству Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня».
Фото: ЛОР

«Це 10-місний спеціалізований мікроавтобус для перевезення поранених військовослужбовців. Знайти кошти з бюджету на купівлю мікроавтобуса було важко, тому його купили й подарували підприємці. Дякую за це Андрію Думі й корпорації «Дума». 

Мікроавтобус буде використовуватись не лише для перевезення поранених з лікарні до лікарні, а й для перевезення воїнів на відпочинок, для відвідування культурних заходів. Сподіваюсь, що жодної копійки з обласного бюджету на це не буде використано. Розраховую на допомогу громадських організацій з паливом. Діагностику і ремонти ми зробимо», – зазначив директор Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка.

Ключі від автомобіля новим власникам передали біля Львівської обласної ради.

«Дякую депутату Степану Буняку, який впродовж року порушував питання про потребу автобуса. Велика подяка депутату Львівської обласної ради Андрію Думі й корпорації «Дума», які допомогли з мікроавтобусом. Це вагомий і потрібний внесок, щоби наші хлопці могли бути доставлені відповідно до потреби», – зазначив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Придбали спеціально обладнаний мікроавтобус в Європі.

«Було звернення від військового медичного центру. Зверталися наші депутати-військовослужбовці щодо потреби автобуса для перевезення бійців на візках до військового госпіталю або на реабілітацію у Соснівку і Великий Любінь. Зрозумівши, що обласний бюджет немає прямих асигнувань для купівлі автобуса, ми зі командою вирішили подарувати мікроавтобус, щоби хлопці могли їздити на реабілітацію та для інших потреб.

В процесі вивчення питання ми з'ясували, що великий 12-метровий автобус заїхати в лікарню вузькими вулицями не зможе. Порадившись з друзями, ми вирішили подарувати більш маневровий автобус. Це вже 12-й автомобіль, який наша компанія передала для потреб військових», – зазначив депутат Львівської обласної ради Андрій Дума.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ