Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівської ОДА більше немає, - активісти

Сьогодні, 24 січня, люди продовжують утримувати Львівську ОДА в облозі. Довкола неї виросли двометрові барикади. Активісти залишили вузький прохід на територію барикад. Туди впускають за посвідченнями. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Працівники Львівської облради безперешкодно потрапили на роботу, а от службовцям Львівської ОДА пройти не вдалось.

На своєму посту перебувають і правоохоронці. У приміщення Львівської ОДА їх пропустили, коли сьогодні о 8.00 змінювалася варта. Наразі між ними та активістами самооборони ситуація безконфліктна.

Активісти заявляють: «Львівської ОДА більше немає!».

Як зазначила депутат Львівської облради, голова фракції УДАР Оксана Юринець, єдиним легітимним органом на Львівщині є Львівська обласна рада, відповідно, прийняття рішень за нею.

«Ми розуміємо, що приймати будь-які рішення повинні ті люди, які мають певний ступінь довіри, легітимності та публічності. У інший спосіб усе це буде не сприматися».

За її словами, багато людей не розуміють, що таке Львівська облрада і Львівська ОДА, а що це різні речі.

Вона також додала, що навіть з працівників Львівської облради пропустили лише тих, хто мав посвідчення.

Варто додати, що активісти поводяться надзвичайно культурно. На дверях Львівської ОДА висить прохання витирати ноги перед тим, як зайти в приміщення. Також у кабінетах Львівської облради запалені лампадки на знак жалоби за загиблими та закатованими під час сутичок на вул. Грушевського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ