Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський державний аграрний університет у вересні-жовтні святкуватиме своє 150-річчя

Львівський державний аграрний університет цьогоріч святкуватиме своє 150-річчя, — повідомив «Гал-info» ректор ЛДАУ Володимир Снітинський. За його словами, основні святкування з нагоди ювілею вищого навчального закладу заплановані на вересень-жовтень. Проте деякі заходи, приурочені до свята, розпочнуться вже на початку червня.
Як зазначив Володимир Снітинський, в рамках святкування у Львівському аграрному університеті пройде 10 міжнародних наукових конференцій, в яких, окрім вчених з усіх куточків України, також візьмуть участь науковці з провідних університетів Європи та Сполучених Штатів Америки. Крім цього, за словами ректора ЛДАУ, до ювілею готується спеціальна постанова Кабінету Міністрів України.
«На святкування ми запрошуватимемо дуже багато високопосадових осіб, зокрема міністра освіти та міністра агропромислового комплексу України. Крім цього, ми плануємо запросити своїх видатних випускників, серед яких, наприклад, заступник Державного секретаря Президента України Анатолій Матвієнко та багато інших людей, які сьогодні працюють у Києві в різних міністерствах та відомствах», — зазначив Володимир Снітинський. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ