Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівський медколедж післядипломної освіти організовує Осінній медсестринський форум

Упродовж 8-9 листопада триватиме IV Осінній медсестринський форум у Львові. Цьогорічна тема форуму: «Медсестринство на захисті дитинства». Про це повідомляє ЛОР.

Організатор форуму – комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти».

Планується, що на форум завітають міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, керівниця Координаційного центру з психічного здоров'я Кабінету Міністрів України Оксана Збітнєва, директорка з розвитку проєктів Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ, радниця прем'єр-міністра Ірина Микичак та інші почесні гості.

«Мета форуму – участь сестри медичної / брата медичного у збереженні ментального та фізичного здоров’я дитини від народження до повноліття.

Під час панельних дискусій порушимо теми ментального здоров'я дітей, грудного вигодовування, реанімації немовлят та дітей, харчування дитини в школі, імунопрофілактики тощо.

У програмі – майстер-класи, тренінги, відпрацювання практичних навичок, квести, ресурсний арттеатр, нетворкінг, дискусії та топові спікери», - повідомили в медколеджі.

Реєстрація на форум – тут.

Онлайн-трансляція форуму – на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ