Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський медуніверситет імені Д.Галицького розширив спектр навчальних програм

Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького продовжує розширювати спектр спеціальностей та отримав ліцензії на нові освітні програми.
Фото з мережі Інтернет

Як повідомляють на офіційному сайті, напередодні старту вступної кампанії 2024 року Міністерство освіти та науки України видало університету ліцензії на нові освітні пропозиції.

Зокрема, відтепер в університеті до традиційних «Медицини», «Педіатрії», «Стоматології», «Фармації» додалася нова спеціальність –  227 «Терапія та реабілітація», спеціалізація 227.01 «Фізична терапія». Підготовка за нею здійснюватиметься за освітнім ступенем «бакалавр» і триватиме 4 роки. Вступ на цю спеціальність відбуватиметься за результатами НМТ 2022-2024 років чи ЗНО 2021 року без прохідного балу 150. Ліцензований обсяг - 50 місць. Форма навчання - денна.

Крім того, університет пропонуватиме навчання за спеціальністю 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент в охороні здоров'я" (освітній ступінь "магістр", 1,5 року навчання). Вступ відбуватиметься за результатами ЄВІ та ЄФВВ на базі здобутого раніше ступеня бакалавра, спеціаліста чи магістра. Ліцензований обсяг також становить 50 місць. Передбачено денну та заочну форму навчання. 

ЛНМУ ім. Данила Галицького також подав документи на ліцензування нової спеціалізації 224.02 "Протезування-ортезування" в рамках спеціальності 224 "Технології медичної діагностики та лікування" для підготовки фахівців освітнього ступеня "магістр". Очікується, що й ця спеціальність буде включена до цьогорічних конкурсних пропозицій. 

Розширення переліку освітніх програм дозволить університету готувати більш різнопрофільних фахівців для системи охорони здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ