Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський онкоцентр перерахує заробітну плату одного дня на потреби «Госпітальєрів»

Колектив Львівського онкоцентру вирішив підтримати своїх колег з медичного батальйону «Госпітальєри» та передати їм заробітну плату одного дня. Про це повідомили у ЛОР.

Це більше ніж 165 тисяч гривень. Ця акція символізує нашу глибоку повагу, шану та вдячність до бойових парамедиків, які щодня ризикують своїм життям заради порятунку інших.

«З початку бойових дій у 2014 році медичний батальон «Госпітальєри» став незамінною ланкою в системі надання медичної допомоги на передовій. Вони виконують свою місію з неймовірною відданістю та професіоналізмом, часто працюючи в найнебезпечніших умовах. Їхня робота є безцінною, і ми, цивільні лікарі та медсестри, висловлюємо їм свою щиру вдячність.

Напередодні Дня медичного працівника ми хочемо підкреслити важливість підтримки та взаємодопомоги між медичними працівниками різних сфер. Наш внесок – це не лише фінансова підтримка, але й символ єдності та солідарності у боротьбі за життя кожного українця.

Дякуємо вам за кожне врятоване життя! Пам'ятаємо кожного полеглого медика-добровольця! Закликаємо всіх допомагати Медичному добровольчому батальйону «Госпітальєри», адже сьогодні вони працюють на найгарячіших напрямках... заради кожного життя, а інколи й ціною власного. Ваша відданість та мужність надихають нас і є прикладом для всіх. Ми дякуємо за ваше служіння людям та Україні» - йдеться у зверненні медиків онкоцентру до колег з «Госпітальєрів».
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ