Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Львівський підприємець виготовив баггі «Мамай» для ССО

Львівський підприємець Тарас Крайник отримав від Львівської міської ради 300 000 грн завдяки програмі ваучерної підтримки проєктів подвійного призначення. На ці гроші чоловік виготовив баггі та передав його захисникам. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Автомобіль «Мамай» отримали військовослужбовці одного із підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Машину вони використовуватимуть для бойових завдань.

«Маємо неймовірний приклад, коли спочатку місто допомагає бізнесу, а потім той бізнес допомагає нашим військовим. Ініціатива Тараса Крайника показує, що бізнес може бути поєднаний з підтримкою обороноздатності країни. Цей проєкт втілює дух патріотизму та відданості Україні», – кажуть у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради.

Інна Свистун директорка департаменту економічного розвитку міста запевнила, що підтримка Збройних сил України сьогодні є пріоритетом у Львівській міській раді.

«Загалом у Львівській міській раді є 13 ваучерів для підтримки малих та середніх підприємців. Серед них є підтримка ветеранського бізнесу та членів родин захисників, а також підтримка проєктів подвійного призначення, які вже сьогодні можуть допомагати нашим воїнам виборювати перемогу. Безсумнівно підтримка Збройних сил України є головною для нас сьогодні. Відтак цьогоріч місто заклало в бюджеті 1 мільярд гривень для закупівлі обладнання та засобів для війська», – розповіла Інна Свистун, директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Нагадаємо, з 2023 року у Львові діє ваучерна програма підтримки ветеранів та їхніх рідних. З того часу у місті провели три конкурси. У 2023 році місто підтримало ветеранський бізнес на 7,4 млн грн, а цьогоріч – на понад 15 млн грн. За результатами останнього конкурсу 53 ветерани змогли скористатися підтримкою міста для запуску чи стимулювання свого бізнесу.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ