Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський прикордонний загін запрошує на службу за контрактом

Львівський прикордонний загін запрошує на військову службу за контрактом громадян віком від 18 до 60 років. Про це повідомляє ЛОР.

Військовослужбовцям гарантують повний соціальний пакет, високе грошове забезпечення, фахове навчання, безплатну медичну допомогу, можливість отримання вищої освіти коштом держави, компенсацію за оренду житла, вмотивовану команду тощо.

«Пропонуємо новий формат рекрутингу. Прикордонники набирають на службу за контрактом на Львівщині. Відбір кандидатів на військову службу за контрактом до наших підрозділів здійснює управління прикордонного загону у Львові. Нагадую, що Держприкордонслужба цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою», – зазначив під час брифінгу підполковник, начальник відділу комплектування 7-го прикордонного Карпатського загону Сергій Степанов.

Для проходження співбесіди звертатися за адресою: м. Львів, вул. Личаківська 74 (з понеділка до суботи). З собою мати паспорт, документи про освіту та військово-обліковий документ. За результатами співбесіди прикордонники запропонують посаду відповідно до освіти, спеціальності, досвіду праці й військової служби.

Львівський прикордонний загін має вакантні посади інспекторів прикордонної служби, кухарів, водіїв, кінологів, фельдшерів, зв'язківців, операторів БПЛА, інструкторів. Перше місце проходження служби упродовж пів року – у підрозділах Держприкордонслужби у Львівській області.

Мінімальна заробітна плата прикордонників від 20 тисяч гривень у місяць, яка зростає залежно від посади. Двічі на рік прикордонники мають відпустку по 15 діб, а також отримують виплати на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://anketa-lviv.dpsu.gov.ua. Контактні телефони: (067) 292-51-19, (095) 617-34-78, (032) 239-00-68.

anketa-lviv.dpsu.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ