Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський рапірист Михайло Асадулаєв – п’ятий на етапі Європейського циклу кадетів

Учень Львівської дитячо-юнацької спортивної школи №2 Михайло Асадулаєв посів п’яте місце на етапі відкритого Європейського кадетського циклу (U-17) з фехтування на рапірах. Змагання відбулися минулими вихідними у Братиславі (Словаччина). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Турнір рапіристів зібрав 159 учасників з 30 країн світу. Михайло Асадулаєв, який займається у тренера-викладача ЛДЮСШ №2 Ірини Супрун, вдало провів поєдинки у груповому турнірі, а потім почав торувати шлях до подіуму у турі прямого вибування. Аби здобути право піднятися на п’єдестал пошани, Михайлові забракло одного переможного кроку. У чвертьфінальній дуелі, перемога у якій гарантувала щонайменше «бронзу», він поступився з рахунком 8:15 французу Енжерану Роже. Суперник, у свою чергу, не зміг подолати півфінальний бар’єр і разом з угорцем Даніелем Доша розділив третє місце. Перемогу святкував інший представник Франції, Олександр Сідо, який у фіналі взяв гору над росіянином Маратом Бакіровим – 15:9.

Зазначимо, що успішним виступом у Словаччині, Михайло зробив серйозну заявку на лідерство у юнацькій збірній команді України з фехтування на рапірах, яка візьме участь у європейському молодіжному чемпіонаті наприкінці лютого у Будапешті.

Окрім Михайла Асадулаєва, у Братиславі змагалося ще четверо львівських рапіристів. Вихованець ЛДЮСШ №2 Орест Турчиняк фінішував на 33-му місці, динамівці Максим Гаравський та Юрій Джус – на 41-му і 55-му відповідно, а Михайло Надєляєв з ШВСМ – 95-им.

Учні Львівської дитячо-юнацької спортивної школи №2, члени збірної команди України з фехтування на 2013 рік:

Основний склад – Пилип Колесніков – фехтування, рапіра

Кандидати у збірну:

Олена Шипілова – фехтування, рапіра;

Ірина Мадяр – фехтування, рапіра.

Резерв збірної команди:

Михайло Асадулаєв – фехтування, рапіра;

Андрій Долинний – фехтування, рапіра;

Орест Турчиняк– фехтування, рапіра;

Анастасія Ленчук – фехтування, рапіра;

Вероніка Рой – фехтування, рапіра.

Додамо, що 16-17 січня 2013 року відбувся Відкритий Чемпіонат Львівської області з легкої атлетики у приміщенні. У змаганнях брали участь спортсмени усього Західного регіону. Учні ЛДЮСШ №2 вдало виступили, посівши високі місця у різних видах програми. Олена Александрович – ІІІ місце у бігу на 60м і 200м. Романна Харченко – ІІ місце у бігу на 200 м, встановивши особисте досягнення у цій дисципліні. Юрій Мочульський – ІІІ місце у бігу на 1500м та 3000м, Роман Ростикус – І місце в бігу на 1500м, Андрій Тиндик – І місце в бігу на 800 м. Адміністрація ЛДЮСШ №2 вітає спортсменів та їх тренерів Віталія Тарнакіна та Ольгу Тарнакіну з успішним виступом та бажає вдалих стартів на Кубку України та Чемпіонатах Украни, які незабаром відбудуться у Запоріжжі та Сумах.

Довідка.

Львівська дитячо-юнацька спортивна школа № 2, вул. Сєченова, 7. Тел. 237-49-44, 237-44-27. Е-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ