Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський театр ім. Ю. Дрогобича презентував виставу на фестивалі у Кракові

З 22 до 30 квітня комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний музично-драматичний театр імені Юрія Дрогобича» на запрошення польської Фундації Масових Видовищ взяв участь у XI міжнародному Фестивалі українського театру «Схід-Захід» у Кракові (Польща). Про це повідомляє ЛОР.

На сцені Театру Гротеска «Під куполом» театр із Дрогобича відкрив фестивальну програму, презентувавши виставу Славомира Мрожека «Серенада» у постановці Олександра Короля.

Щорічний фестиваль українського театру є єдиним, який представляє мистецтво українського театру в Польщі та Європі. Гасло цьогорічного фестивалю - «Загартовані». Під час відвідин Польщі дрогобичани змогли переглянути вистави українських, польських, угорських, вірменських та німецьких колег.

«29 квітня на запрошення товариства «Фестиваль Бруно Шульца» театр показав виставу на сцені студентського центру культури «Хатка Жака» (м. Люблін). Колектив театру щиро вдячний всім організаторам та промоутерам української культури в Польщі за теплі зустрічі та цікавий досвід», – зазначили у театрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ