Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський театр ляльок взяв участь у міжнародному фестивалі «Мельпомена Таврії»

Команда комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» взяла участь у XXVI міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії», який цього року проходив у Миколаєві, Херсоні та Києві.
Фото: ЛОР

«На фестивалі ми представили тіньову містерію «Коло».

Вистава «Коло» – це можливість крізь призму обрядових пісень, оживлення казкових образів та зв’язок із корінням пращурів осягнути круговерть життя.

Участь у фестивалі «Мельпомена Таврії» – це неймовірний досвід для всіх нас. Дякуємо організаторам за запрошення і теплий прийом», – зазначили в театрі ляльок.

Цього року участь у «Мельпомені Таврії» взяли місцеві театри, театральні та творчі колективи з Києва, Львова, Одеси, Луцька, Запоріжжя, Дніпра, Кривого Рогу, Мукачева та окупованого Маріуполя.

У межах фестивалю відбувся конкурсний перегляд театральних прем’єр. Експертна рада відзначила кращих акторів, сценографію, музичне та режисерське оформлення.

«Мельпомена Таврії» – це міжнародний театральний щорічний фестиваль, що вперше відбувся у Херсоні в 1999 році. З того часу об'єднує театральні колективи з різних міст та країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ