Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський театр представив у Римі виставу-дефіле «Птахи співають і у часі війни»

Театральний центр «Слово і голос» спільно з відомою українською дизайнеркою Оксаною Караванською представили у Римі унікальний проєкт – виставу-дефіле «Птахи співають і у часі війни». Про це повідомили у ЛМР.
Фото: Театральний центр «Слово і голос»

Проєкт відбувся для дипломатичного корпусу і чільних представників Святого Престолу та Мальтійського Ордену як важлива частина культурної дипломатії та засіб просування української культури у світі.

Як розповіли організатори, співачки-актриси театру «Слово і голос» Наталія Половинка, Анастасія-Ярослава Цетнар та Христина Сілівон спільно з Посольством України при Святому Престолі та Суверенному Мальтійському Ордені і командою Оксани Караванської створили й представили унікальний проєкт, що став своєрідним посланням іноземному глядачу про глибину і красу української культури, про українську духовність та традицію, що протистоять війні і обов'язково допоможуть Україні здобути перемогу.

Показ проєкту у Римі – це вже третя його презентація. Прем’єра вистави  «РОЗМОВА ПТАХІВ. Сад Божественних Пісень» відбулася 5 грудня 2023 року у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла у Львові, другий показ під назвою вистава-дефіле «РОЗМОВА ПТАХІВ: модне чи вічне?» було організовано у Львівській опері 18 квітня. Наступними плануються покази цієї вистави у саду Софії Київської та Митрополичих садах у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ