Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський ватерпольний клуб "Динамо" відсвяткував 70-річчя

Легендарний чоловічий ватерпольний клуб зі Львова «Динамо» третій день поспіль святкує своє 70-річчя. Окрім того ватерполісти провели змагання Кубку України із водного поло 2019.

Матчі та фінал Кубку України із водного поло пройшли на басейні СКА (вул. Клепарівська, 39А). Команди, які брали участь: КЗ ЛОР «ЛУФК» (м. Львів), збірна Харківської області (м. Харків), ВК «Маріуполь» (м. Маріуполь), ВК «Динамо» Львів" (м. Львів).

Після фінальних змагань о 17.00 год відбулись урочистості до 70-річчя ВК «Динамо» Львів" у спортивному комплексі «Євроспорт» (пл. Петрушевича, 1). До урочистостей долучився начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін.

«Я став фанатом цього клубу. Після фільму, який я сьогодні побачив, люди, які пов’язані зі спортом, просто без емоцій його дивитись не можуть. Ви фантастичні люди. Вам бажаю спортивних звитяг. „Динамо“ — ви сила», — сказав Антон Нікулін.

Під час святкування найкращі гравці та ветерани ватерпольного клубу отримали почесні відзнаки, погасили ювілейну марку та презентували книгу та фільм про львівське «Динамо».

Подяки від громади міста отримали:

Олексій Шведов, ветеран ватерпольного клубу «Динамо» Львів, за вагомий особистий внесок у розвиток спорту у місті Львові та популяризацію водного поло, гідний приклад для молодого покоління та з нагоди 70-річчя від дня заснування ватерпольного клубу «Динамо» Львів

Євген Наумчук, ветеран ватерпольного клубу «Динамо» Львів, за вагомий особистий внесок у розвиток спорту у місті Львові та популяризацію водного поло, гідний приклад для молодого покоління та з нагоди 70-річчя від дня заснування ватерпольного клубу «Динамо» Львів

Віктор Микитчук, ветеран ватерпольного клубу «Динамо» Львів, за вагомий особистий внесок у розвиток спорту у місті Львові та популяризацію водного поло, гідний приклад для молодого покоління та з нагоди 70-річчя від дня заснування ватерпольного клубу «Динамо» Львів

Ярослав Качмар, ветеран ватерпольного клубу «Динамо» Львів, за вагомий особистий внесок у розвиток спорту у місті Львові та популяризацію водного поло, гідний приклад для молодого покоління та з нагоди 70-річчя від дня заснування ватерпольного клубу «Динамо» Львів

Водночас, начальник управління молоді та спорту нагородив дипломом колектив Ватерпольного клубу «Динамо» Львів за вагомий особистий внесок у розвиток спорту у м. Львові та популяризацію водного поло, продовження славних традицій львівського водного поло та з нагоди 70-річчя від дня заснування ватерпольного клубу «Динамо» Львів.

Додатково зазначимо, що на проведення заходів з відзначення 70-річчя клубу «Динамо» місто з бюджету скерувало 30 тис грн.

ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ