Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівводоканал встановлює сучасне енергоекономне обладнання

Завдяки встановленню сучасного й енергоекономного обладнання ЛМКП "Львівводоканалу" вдається зменшити споживання енергоресурсів.

Як повідомляють на сторінці комунального підприємства, у 2022 році підприємство зекономило 10,9 млн грн або 2,9% витрат питомої електроенергії. Встановлення такого обладнання є можливим завдяки допомозі закордонних партнерів.

«Так, нещодавно Посольство Швейцарії в Україні і «Швейцарський гуманітарний фонд» надали нам надійного 630 кВт двигуна і частотного перетворювача до нього бренду «АВВ» (Швейцарія).

Це устаткування буде встановлено на одній з важливих насосних станцій, де його використання дозволить суттєво заощадити споживання електроенергії, а також зменшити аварійність мереж внаслідок плавності пуску насоса й плавності регулювання подачі води. Наразі тривають роботи з монтажу нового обладнання», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

За інформацією підприємства, у 2022 році завдяки заміні насосних агрегатів на сучасніші й більш економні та встановленню частотних перетворювачів, вдалося зекономити 10,9 млн грн або на 2,9% витрат питомої електроенергії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ