Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян і гостей міста запрошують на спільні колядування біля ватр

На різдвяні свята у Львові облаштували тимчасові ватри, довкола яких музиканти, мешканці і гості міста збираються на спільну коляду. Тут всі охочі можуть спільно заспівати народні колядки із Львівщини, Закарпаття, Київщини, Харківщини та Сумщини.

Різдвяні пісні зібрали у спеціальний Різдвяний колядник, який можна взяти безкоштовно у муніципальних закладах, повідомляють в ЛМР. 

З 26 грудня по 7 січня у місті проводять колядування біля тимчасових ватр. Основна ідея – зберегти та поширити традицію виконання колядок з різних куточків України, які намагаються знищити росіяни.

«Різдво у Львові – це завжди про тепло, родинний затишок і єднання. В час війни для нас особливо важливо дарувати цю атмосферу як львів'янам, так і гостям нашого міста: чи це туристи, чи внутрішньо переміщені українці, чи військові, які проходять лікування. Тому ми хочемо, щоб всі, хто гуляє вуличками нашого міста в цей святковий період, відчували себе частиною однієї великої української родини. Беріть рідних і друзів, приходьте до ватр разом прославляти Рождество Христове», – запрошує керівниця управління туризму Христина Лебедь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ