Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'ян перевозять водії-наркомани без посвідчень водія

​Патрульні склали протокол на водія громадського транспорту, що керував транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини.
Фото: патрульна поліція Львівщини.

Сьогодні, близько 6-ї години ранку патрульні зупинили водія міжміського маршрутного транспортного засобу БАЗ А079.14 за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування із керманичем, патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння. 33-річний чоловік погодився пройти перевірку у медичному закладі. Результат позитивний.

Керманич пред'явив посвідчення, яке в інформаційних базах рахувалося, як загублене ним ще у 2017 році. На порушника винесли постанову за порушення ПДР та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Картку водія вилучили.

До слова, за 11 місяців цього року на території Львівської області зареєстрували 72 ДТП з потерпілими за участю перевізників (33 автопригоди з вини керманичів громадського транспорту). В них травмувалося 149 осіб ( 43 особи з вини керманичів громадського транспорту) і, на жаль, 10 людей загинуло (4 з вини керманичів громадського транспорту).

Наголошуємо власникам підприємств, аби ретельніше обирали робітників і пам'ятали, що громадяни довіряють їм своєї життя та здоров'я користуючись послугами їх громадського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ