Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян просять поділитися думкою про парки міста

Створення безбар’єрних входів, просторів для маломобільних та мережі теренкурів – оздоровчих стежок у парках: у Львові стартувало щорічне опитування від управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради «Парки Львова 2023: як Вам зміни?».
Фото - ЛМР

Мешканців міста запрошують поділитися власною думкою про найбільші потреби парків Львова та зміни, які вже відбулися. Опитування можна пройти до 1 лютого 2024 року, повідомляють в ЛМР.

Вже п’ятий рік поспіль управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради проводить онлайн-опитування, яке допомагає краще з'ясувати потреби і пріоритети громади щодо утримання та розвитку парків.

«Ми вже отримали першу сотню анкет і дуже вдячні за таку активність. Нам потрібен зворотній зв’язок від мешканців, адже це дозволяє якісно розвивати парки та робити те, чого чекають і потребують відвідувачі», – зазначила Оксана Луцко, заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради.

Цьогоріч, окрім заповнення коротких анкетних даних, мешканцям пропонують проаналізувати зміни в парках впродовж 2023 року, необхідність створення безбар’єрних входів у парки, просторів для маломобільних груп населення та розроблення мережі теренкурів-оздоровчих стежок у парках. 

Також наприкінці опитування можна поділитися власними пропозиціями для покращення розвитку парків та озеленення міста загалом. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ