Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Львів’ян закликають приносити парафін, віск та бляшанки для окопних свічок

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
Соціальні працівники центру на вулиці Угорській не припиняють робити окопні свічки для наших захисників і захисниць, які на передовій. Тому продовжують збирати матеріали для виготовлення свічок: це парафін, віск та маленькі бляшанки, - інформує пресслужба ЛМР.

«Із настанням холодів потреба в окопних свічках для наших захисників різко зросла. Тому команда центру соціальної підтримки готує черговий пакунок “тепла зі Львова” для хлопців і дівчат на передову. Наразі наша свічкарня дуже потребує парафін (харчовий П-2) та віск (бджолиний, пальмовий). Знадобляться також маленькі бляшанки – так звані гурмешки. Якщо хтось має змогу допомогти матеріалами – будемо надзвичайно вдячні», – зазначають працівники свічкарні.

Приносити матеріали для свічок можна за адресою: вулиця Угорська, 2 (3-й поверх, двері ліворуч). Контактний телефон: 270-07-70.

Зазначимо, свічкарню організували соціальні працівники центру на Угорській, аби виготовляти окопні свічки для наших воїнів. Працівники запевняють, що не мають наміру зупинятися, і майстерня працюватиме на постійній основі – аж до перемоги. Загалом тут уже виготовили та передали близько 2 тисяч окопних свічок для наших воїнів на передову.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ