Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на розколяду в Органному залі з хором «Легенда»

23 січня о 19:00 у Львівському органному залі відбудеться завершальний концерт із серії різдвяних подій цього сезону – «Колядки. Щедрівки. Різдво з “Легендою”». Про це інформує ЛМР.

Дрогобицький муніципальний камерний хор «Легенда» під диригуванням Наталії Самокішин виконає улюблені різдвяні, новорічні мелодії з усього світу. «Щедрик», “Carol of the Bells”, «Небо і земля», “Let it snow” звучатимуть поруч із творами сучасних композиторів – Івана Небесного, Віталія Лиса, Ганни Гаврилець, Ольги Токар та інших.

Концерт відбудеться 23 січня і стане чудовою можливістю трохи продовжити святковий настрій.

Квитки на подію можна придбати тут або у касі Органного залу (вул. С. Бандери, 8).

Докладніше про всі події можна дізнатися на сайті Львівського органного залу.

Довідка

Камерний хор «Легенда» з Дрогобича був створений у 1970 році. За роки свого існування колектив здобув чимало нагород на багатьох міжнародних, всеукраїнських конкурсах та фестивалях в Україні, Польщі, Угорщині, Німеччині, Словаччині, Франції, Бельгії, Австрії, Іспанії. Колектив є засновником великоднього фестивалю хорової музики «Хваліте Господа з Небес» (місто Дрогобич, Україна).

У складі хору викладачі та студенти музичних навчальних закладів міста Дрогобича.

У репертуарі колективу декілька концертних програм з музики Михайла Вербицького, Дмитра Бортнянського, Максима Березовського, Артемія Веделя, а також сучасних українських композиторів, обробки народних пісень, західноєвропейська хорова музика композиторів XX століття, пісні народів світу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ