Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’ян запрошують на змагання з веслування

23 липня на озері «Наварія» (вул. Берегова, 7) відбудуться Всеукраїнські змагання з веслування на човнах типу «Дракон» – Кубок Лева 2016. До Львова з’їдеться близько 300 учасників з 8 областей нашої країни. Повідомила прес-служа Львівської міської ради.

«Такі змагання відбуваються вперше поблизу Львова і це робить їх ще більш важливими, адже одним з основних завдань є ознайомлення львів’ян та гостей міста з цим видовищним видом спорту, а також відбір перспективних спортсменів для участі збірної команди України у чемпіонатах Європи та світу. Хочу, щоб ці змагання дали хороший старт розвитку веслуванню на човнах типу «Дракон» у нашому місті, а ми зі своєї сторони будемо допомагати у проведенні таких змагань», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Участь у змаганнях підтвердило більше 10 команд.

Організаторами заходу є громадська організація спортивний клуб «Отаман» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Сума фінансової підтримки з міського бюджету м. Львова становить 20 500 грн.

Програма заходу, 23.07:

9:00 – нарада суддів

10:00 – початок заїздів на 2000 м

13:30 – урочисте відкриття

14:30 – заїзди 200 м

19:00  – урочисте нагородження та закриття заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ