Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують відвідати ботанічний сад ЛНУ імені І.Франка

У Львівській ОВА розповіли чому варто у вихідні відвідати ботанічний сад ЛНУ імені І.Франка.
Фото: Львівська ОВА

Якщо ви любите квіти й плануєте провести вихідні у єднанні з природою, милуючись її неповторністю й красою, завітайте у Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка, який розташований за адресою: вул. Черемшини, 44, м. Львів.

Завітавши до саду, можна відвідати оранжереї, у якій представлені  унікальні екземпляри рослин, вік яких становить 100 і більше років, а саме: дамара, саговики, фінік канарський, араукарія Бідвіла та багато інших.

Територія саду відкрита для відвідування щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі з 10:00 до 18:00 год. Придбати квиток можна при вході на територію ботанічного саду. Вхідний квиток коштує 100 грн, пільговий – 70 грн.

Додамо, що право на безкоштовне відвідування саду мають:

  • діти дошкільного віку

  • діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки

  • військовослужбовці строкової служби 

  • учасники бойових дій, учасники АТО 

  • люди з інвалідністю I та II групи

«Відвідування ботанічного саду на вихідних – це прекрасна можливість насолодитися природою, розслабитися та відновити енергію, оскільки природа завжди чекає на нас зі своєю красою та спокоєм. Нам варто запозичити японське мистецтво спілкування з природою - Ханамі – традицію милування квітами. Вчені вважають, що процес споглядання квітів допомагає знизити стрес та зарядитись позитивною енергією», - наголошує т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ