Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'янка Алла Черкасова побореться за бронзу Олімпійських ігор

У півфіналі наша борчиня зустрілась з чинною чемпіонкою світу, американкою Тамірою Менса-Сток. Українська борчиня поступилась американці з рахунком 10:4.

За інформацією Відділення НОК України у Львівській області, перший період завершився з рахунком 2:0 на користь американки. На початку другого Аллі вдалося вийти вперед 4:2, але не на довго. Американка таки зуміла завершити сутичку на свою користь. Віддамо належне Аллі Черкасовій, яка показала справжній чемпіонський характер і волю до перемоги. На жаль, цього разу не вийшло.

Завтра українка позмагається за бронзову медаль Олімпійських ігор. 

У стартовій сутичці Алла Черкасова зустрілася з бронзовою призеркою Олімпіади-2008, чотириразовою бронзовою призеркою чемпіонатів Європи Агнєшкою Вєщек і не залишила досвідченій польській спортсменці жодних шансів, здобувши технічну перемогу з рахунком 11:0.

Жіноча боротьба: Львів'янка Алла Черкасова вийшла у півфінал Олімпійських ігор

А у чвертьфіналі олімпійського турніру з жіночої боротьби Вже після першого періоду в сутичці з призеркою чемпіонатів світу і Європи Анною Шель з Німеччини вона вела 4:0. А в другому періоді перемогла суперницю на туше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ