Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’янка Наталія Морквич стала чемпіонкою Європи з парафехтування

На цьому ж чемпіонаті Європи чоловіча команда з фехтування на шаблях завоювала «золото». Про це повідомили в пресслужбі ЛОВА.

Континентальна першість триває в Парижі. У перший день Наталія в особистих змаганнях на шаблі недотягнула до медалі, програвши у вирішальному бою з рахунком 14-15. Але у командній шаблі Наталя Морквич разом з Євгенією Бреус, Надією Дьолог та Ольгою Єсіною вибороли золото. Також Наталя Морквич виборола бронзу в рапірі.

На цьому ж чемпіонаті Європи чоловіча команда з фехтування на шаблях завоювала «золото». У складі переможного квартету виступали спортсмени Львівщини Андрій Демчук та Антон Дацко, а також черкащанин Артем Манько та миколаївець Дмитро Серьоженко.

Андрій Демчук у фехтуванні на шаблі виборов срібну медаль, Антон Дацко в цій же дисципліні завоював «бронзу» та Андрій Демчук у чоловічій рапірі категорії А виборов «бронзу». Зокрема Антон Дацко посів третє місце у шпазі.

«Усі троє спортсменів є представниками Львівського регіонального центру «Інваспорт», Андрій Демчук тренується під керівництвом Нікуліна Віктора, Антон Дацко – Колеснікової Світлани, а Наталія Морквич – Світлани та Пилипа Колеснікових», – зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ