Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни повечеряють у темряві, аби придбати принтер Брайля

20 жовтня, о 19:00 у Львові, у готелі «Панорама» (пр. Свободи, 45) відбудеться благодійна вечеря у повній темряві «BLACK BOX Львів» з метою придбати принтер Брайля для Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», вартість якого – 260 тис. грн. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Участь у вечері візьмуть 70 відомих львів’ян, серед яких – представники бізнесових та політичних кіл регіону, громадські діячі. Ведучим виступить відомий львівський шоумен і доброчинець Юрій Федечко. Настрій вечері створюватиме талановитий цимбаліст, учасник конкурсу «Україна має талант» Петро Сказків.

Усі охочі також можуть долучитись до вечері: вартість запрошення – 3 тисячі гривень.

Акредитація ЗМІ за телефоном (063) 97-78-078,контактна особа – Катерина Соболева-Зоркіна, електронна пошта [email protected]. Перші п’ять акредитованих журналістів отримають можливість стати учасниками акції та повечеряти із зав’язаними очима.

«BLACK BOX» – це всеукраїнський благодійний проект, що має на меті наповнити спеціалізованою літературою бібліотеки та школи для незрячих людей шляхом придбання принтерів Брайля у найбільші обласні центри України. Проект передбачає організацію у різних містах України гала-вечерь для представників місцевої еліти, де відвідувачі не просто жертвують кошти на благодійність, а й на декілька годин занурюються у повну темряву, що дозволяє їм доторкнутися до світу незрячих людей. «BLACK BOX» став найкращим інноваційним проектом на всеукраїнських конкурсах «Ukrainian Event Awards» та «Благодійна Україна – 2015».

Організатор проекту «BLACK BOX Львів» – Міжнародний благодійний фонд «Давай допоможемо», партнери – ГК «Ліга», готель «Панорама», Львівська майстерня шоколаду, Асоціація адвокатів «Juscutum», інформаційні партнери – Clock Creative Lab, компанія «Біг Медіа», «ЛігаБізнесІнфо», «Канал 24», «Леополіс», «Львівська газета», Zaxid.net.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ