Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни скаржаться на прибирання під’їздів

11 львів’ян минулого тижня поскаржились на прибирання під’їздів на «гарячу лінію» міського голови. Зокрема 4 мешканці з Галицького району, 2 – з Залізничного, 1 – з Сихівського, 3 – з Франківського, 1 – з Шевченківського. «Усі звернення щоденно ми передаємо у районні адміністрації для вирішення, а також відтепер щотижнево подаємо першому заступникові міського голови», – повідомив начальник центральної міської диспетчерської служби Орест Біловус.
Загалом за минулий тиждень щодо житлово-комунальної сфери на диспетчерську службу надійшло 147 звернень мешканців різного характеру, до прикладу: у підвалі витікає вода, протікає дах, потрібно відремонтувати під’їзд тощо. Про це повідомляє прес-служба міської ради Львова.
Нагадаємо, нещодавно у місті з’явились білборди «Якщо у твоєму будинку не прибирають – повідом про це владу!» за телефоном 297-59-99. За інформацією управління внутрішньої політики, білборди розміщено у рамках кампанії «Відкрита влада», яка складається з декількох проектів для забезпечення прозорості робити влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ