Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львів'янин, який постраждав від вчорашнього ракетного удару, розповів про деталі інциденту

Внаслідок ракетного обстрілу по Львову в Перше медоб’єднання був госпіталізований 24-річний з множинними осколковими пораненнями лівої верхньої та нижньої кінцівок. Вночі йому провели операцію для видалення уламків зі стегна.
фото Першого медоб’єднання Львова

Хлопець розповів, як опинився в місці ракетного удару та як намагався врятуватись.

"Я приїхав на мотоциклі до свого гаража, зупинився біля бетонної стіни, щоб сховатись від дощу, адже там було невелике накриття. Коли я зняв шолом, то побачив, що мені в обличчя летить ракета. Вона впала за бетонною стіною, десь у межах 10 метрів від мене. Гараж, біля якого я стояв, вибухнув. Я почав бігти і почув, що летить ще одна ракета. Лише коли прибіг додому, то помітив, що в нозі багато осколків", – розповів поранений.

Постраждалого привезли до лікарні, де йому оперативно надали допомогу та одразу ж провели першу операцію із видалення більш глибинного осколка.

"У пацієнта – множинні осколкові поранення. Ушкоджені ліва рука та нижні кінцівки. Вчора хлопцю невідкладно провели операцію для видалення осколків. Надалі пацієнт потребує ще як мінімум однієї операції", – сказав Гнат Герич, завідувач 1-го хірургічного відділення Першого медоб’єднання Львова.

Зараз стан постраждалого стабільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ