Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Лише чверть українців регулярно займаються спортом

В Україні лише 9% громадян працездатного віку (чоловіки 18-65, а жінки 18-60 років) займаються спортом майже щодня, 15% сказали, що роблять це кілька разів на тиждень, 14% - кілька разів на місяць, 12% - кілька разів на рік. Водночас 50% опитаних не займаються спортом взагалі. Такими є результати дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» у грудні 2016 року.

Найбільше тих, хто сказав, що займається спортом серед мешканців Центру, найменше – Сходу. Ті, хто мають добрий стан здоров’я, частіше та більше займаються спортом.

Молодші, більш забезпечені та респонденти з вищим рівнем освіти сказали, що займаються спортом частіше. Чоловіки займаються спортом відносно більше, ніж жінки.

Аудиторія: працездатне населення України (чоловіки - 18-65 років, жінки – 18-60 років). Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 1 580 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,5%. Терміни проведення: 1-10 грудня 2016 р

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ