Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Литовська компанія завершила реконструкцію літака Зеленського

Литовська компанія J&C Aero завершила масштабну реконструкцію салону літака президента України Airbus A319 Corporate Jet.

Зокрема, у салоні замінили тканинне покриття, представницькі сидіння, дивани, внутрішнє покриття, килими, ламінат та інші частини.

Про це повідомляє Avianews.

Зазначається, що оновлені елементи салону литовська компанія зробила на власному виробництві, тоді як їх встановлення та технічне обслуговування президентського літака провела компанія Magnetic MRO в аеропорту Таллінна.

J&C Aero також розробила проєкт інтеграції до президентського літака нової розважальної системи, оновлення системи управління салоном та сертифікацію даних змін.

"Без сумніву, це був один із наших найскладніших та найамбітніших проєктів", — заявив голова J&C Aero Лаурінас Скукаускас.

При цьому вартість проведених робіт не вказується.

Президентський літак Airbus A319 CJ має реєстрацію UR-ABA та входить до парку державного авіаційного підприємства "Україна". CJ розшифровується як Corporate Jetliner. Це VIP-версія повітряного судна із найпопулярнішого сімейства літаків A320 виробництва Airbus.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ