Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Максим Гаравський виграв Всеукраїнський турнір з фехтування в Ужгороді

Ужгород традиційно приймає Всеукраїнський турнір з фехтування на рапірах серед юніорів. Змагання присвячені пам’яті заслуженого майстра спорту, відомої закарпатської фехтувальниці Поліни Ковач. У другий день турніру на доріжки вийшли хлопці.

Більше ста найкращих рапіристів України (1998 року народження та молодших) у першому залі СК «Юність» визначали найсильнішого в індивідуальній першості. Спортсмени приїхали зі всієї України, варто зазначити, що участь також брали фехтувальники з Маріуполя на Донеччини.

Змагання провели за змішаною схемою: один попередній груповий тур за круговою системою, рейтингове жеребкування, тури прямого вибування з приведенням до Т-16. Т-16 відбувався з так званим «втішанням».

Бронзові нагороди розділили ужгородець, який нині виступає за Львів, Роберт Фортуна та Семен Булава з Києва. На другому місці зупинився киянин Ярослав Гайдук, а чемпіоном турніру став Максим Гаравський зі Львова.

Четвірку призерів нагородили медалями та грамотами. Переможець отримав кубок Чемпіона, нагородження проводив старший тренер нашої збірної з рапіри серед кадетів та юніорів Олександр Стаканов та головний суддя змагань Сергій Горецький.

Всеукраїнський турнір пам’яті Поліни Ковач є рейтинговим – спортсмени заробляють очки до загального результату, за яким формується склад національної збірної України.

Noc.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ