Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький привітав поляків з Днем Незалежності

"Сьогодні наші добрі друзі та сусіди поляки відзначають національне свято – День Незалежності", - повідомив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький.

"Цього дня 104 роки тому польський народ здобув довгоочікувану незалежність, мрії про яку плекало не одне покоління дітей Польщі. Цього дня усіх огорнула всенародна радість. Така ж радість, як 104 роки тому, огортає польський народ сьогодні.

Вітаємо вас із цим святом та дякуємо, що так щиросердно допомагаєте українському народу наблизити той день, коли буде наша всенародна радість – коли переможемо окупанта й терориста, який посягнув на спокій, безпеку та життя мільйонів людей.

З перших днів повномасштабної війни ви були з нами: приймали та надавали прихисток українцям, забезпечували їх їжею й усім необхідним, допомагали мільйонам наших людей на кордоні, збирали й відправляли гуманітарну допомогу, надавали засоби для військових та підтримували на міжнародній арені. Ми цього ніколи не забудемо!

Ви одними з перших повірили у нас, подали руку помочі, підставили плече і продовжуєте бути поряд – як добрі сусіди та надійні партнери.

З Днем Незалежності! Хай живе Польща!", - зазначив Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ