Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький відзначив поліціянтів Львівщини

Сьогодні, 4 липня, в Україні відзначають День Національної поліції. Привітали поліціянтів і на Львівщині. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Поліції Львівської області

«Насамперед дякую за вашу службу і низький уклін кожному, хто сьогодні на фронті. Я б хотів, щоб люди по-іншому дивились не лише на роботу кожного окремого працівника поліції, але й на систему в цілому. Щоб було розуміння того, наскільки важливу роль ви виконуєте, і що вона є частиною державного механізму. Вічна пам’ять полеглим поліціянтам. Москва впаде. Україна буде. Слава Україні. Героям Слава», – звернувся до поліцейських Максим Козицький.

Також, за високі показники у службовій діяльності, вагомий особистий внесок у зміцнення правопорядку та з нагоди Дня Національної поліції України очільник області вручив найкращим поліціянтам області Почесні грамоти.  

Довідково

Українську міліцію створили 20 грудня 1990 року як державний озброєний орган виконавчої влади, який захищає життя, здоров’я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань.

7 листопада 2015 року набув чинності Закон України «Про Національну поліцію» від 02.07.2015 та припинив свою дію Закон України «Про міліцію». З 2015 по 2018 рік День Національної поліції України відзначали 4 серпня – у день, коли Президент підписав Закон України «Про Національну поліцію».

Саме 4 липня День Національної поліції України відзначають з 2018 року. Дата приурочена до 4 липня 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ