Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький зустрівся із представниками ТІКА

Про реалізацію соціальних, культурних, туристичних проєктів сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький поспілкувався із представниками турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА). Про це повідомили 10 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

ТІКА співпрацює з понад 170 країнами через координаційні офіси. Серед країн-партнерів – Україна. Зокрема, в Україні ТІКА реалізує низку проєктів, які стосуються підтримки соціальних установ – лікарень, шкіл, дитячих будинків тощо.

"Раді вас вітати на Львівщині. Дякую за ту допомогу, яку ви надаєте. Ви робите, справді, велику справу. Ми, своєю чергою, завжди відкриті до співпраці й готові сприяти у реалізації суспільно важливих ініціатив", -  зазначив очільник області.

Так, серед проєктів ТІКА в соціальній сфері – реконструкція корпусу Львівського геріатричного пансіонату. В реалізацію цього об’єкту турецька програма ТІКА інвестувала майже 12 млн грн. Це великий інвестиційний проєкт в межах якого передбачено ремонтні роботи у приміщеннях пансіонату, заміну системи водопостачання, каналізації та опалення, влаштування електропостачання, умеблювання житлових кімнат та службових приміщень.

Також на реконструкцію об’єкту залучили понад 5 млн грн з бюджету розвитку обласного бюджету. Реконструйований корпус геріатричного пансіонату планують запустити цього року. Він розрахований на 120 людей.

В межах зустрічі порушили й проблематику забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб. А також обговорили можливі спільні проєкти в галузі культури, архітектури та туризму.

За підсумками зустрічі Львівська ОДА скерує на агентство потенційні об’єкти та пропозиції для співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ