Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький зустрівся з мером Брюсселя та режисером ролика "Париж під бомбами"

Напередодні начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зустрівся з делегацією із Брюсселя, зокрема з мером міста Брюссель Філіпом Клозом та з режисером резонансного ролика "Париж під бомбами" Оліасом Барко.

Мер міста запевнив, що підтримував і надалі буде підтримувати Україну, а найближчим часом очікують передачу допомоги у вигляді медикаментів. Також Максим Козицький познайомився з Оліасом Барко, режисером ролика «Париж під бомбами», який сколихнув весь інтернет.

Відеоролик починається з того, що дівчина позує на фоні Ейфелевої вежі, і у цей момент бомбардувальники починають скидати бомби на найвідоміші туристичні місця Парижу. Усе це зробили за допомогою комп‘ютерної графіки. «Просто уявіть собі, що це відбувається в іншій європейській столиці». – Йдеться у ролику. Завершується відео цитатою Президента України Володимира Зеленського: «Ми боротимемося до кінця. Дайте нам шанс жити. Закрийте небо над Україною або дайте нам літаки. Якщо ми впадемо, впадете і ви».

Режисер Оліас Барко розповів, що його відео не пропаганда, а попередження для усього світу.

''Я дякую кожному, хто на своєму фронті говорить правду про війну росії проти України. Я дякую кожному, хто підтримує нас у цій боротьбі. З нами весь цивілізований світ. Переможемо!'', - наголосив Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ