Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мала академія наук запрошує школярів до участі в національній олімпіаді геніїв

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна Мала академія наук» триває реєстрація на Олімпіаду геніїв 2022.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛОР.

GENIUS Olympiad – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів.

«GENIUS Olympiad Ukraine» – перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв, яка є єдиним відбором учасників з України до участі у «GENIUS Olympiad Global». 

КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» як регіональний центр «GENIUS Olympiad Ukraine» запрошує учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області зареєструватись до 25 січня цього року за посиланням: 

HTTPS://DOCS.GOOGLE.COM/FORMS/D/E/1FAIPQLSDPL9HJHE6QMXFZ0GCBI6QIR7VRG3GGSCZ0RAIHPY4F-OGFNQ/VIEWFORM?FBCLID=IWAR1SCJEQ1MEPDWRCPAZ_C1IWANYK2Z48NALMD7LPGUSQDDFMV7RR9FRBFG4

Учасником конкурсу може стати кожен, хто:

  • навчається у 8–11 класах;
  • має вік понад 13 років;
  • занепокоєний глобальними екологічними проблемами і знає шляхи їх розв’язання;
  • уважно прочитав усі правила участі у «GENIUS Olympiad» та «GENIUS Olympiad Ukraine», вимоги до підготовки проєктів кожної секції.

Проєкти «GENIUS Olympiad», рекомендовані Львівською обласною МАН, можуть бути представлені у таких категоріях:

  • Категорія – НАУКА – передбачає підготовку науково-дослідної роботи обсягом до 15 сторінок (за виключення титульної сторінки та списку використаних джерел).
  • Категорія – РОБОТОТЕХНІКА – заявки приймаються у трьох категоріях: Lego, Tetrix та VEX. Ро́боти змагаються між собою в полі виконуючи завдання: видалення сміття з поля, посадка та вирощування дерев.
  • Категорія – КРЕАТИВНЕ ПИСЬМО – короткі оповідання та есе не повинні перевищувати 2000 слів. Поети можуть надіслати 1-3 вірші. На кожну сторінку має бути не більше одного вірша, а загальна кількість поданих документів – не більше ніж 5 сторінок.
  • Категорія – КОРОТКОМЕТРАЖНИЙ ФІЛЬМ – оригінальний фільм тривалістю 2-6 хвилин та презентаційний ролик тривалістю 3 хвилини, в якому необхідно описати проєкт, виклики, з якими зіткнувся учасник, методи, які використовувалися, і можливі майбутні роботи/вдосконалення (за наявності).

Учасникам, роботи яких будуть рекомендовані до участі в Національному фіналі Genius Olympiad Ukraine, буде надано запрошення для реєстрації. Дедлайн заповнення цієї заявки - 30 січня 2022 р.

Участь в Олімпіаді геніїв України передбачає підготовку проєкту та захист його перед журі на Національному фіналі, що пройде 14-16 березня 2022 року в м. Києві. За результатами оцінювання, учасники отримують нагороди, почесні відзнаки та спеціальні призи GO Ukraine. Переможці можуть отримати екоквиток, що надає право участі у Міжнародному фіналі олімпіади GO Global, який відбувається щороку в червні у Сполучених Штатах Америки.

Додаткова інформація на сайті: HTTPS://UKRAINE.GENIUSOLYMPIAD.ORG/

За детальнішою інформацією щодо реєстрації учасників з Львівщини звертатися за телефоном +380991861874, Сторож Оксана Олегівна, методист КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ