Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маленька львів’янка виставила свої картини на благодійний аукціон

10-річна художниця Юстина Савицька намалювала одинадцять картин у стилі Пабло Пікассо і виставила їх на аукціон у Facebook. На зібрані від продажу кошти дівчинка хоче закупити шкільне приладдя для незабезпечених дітей.

На сторінці у соцмережі дівчинка більш детально розповідає про те, як виникла ідея аукціону.

“Мене звати Юстина Савицька. Я люблю малювати ( і навчаюся в художній школі …). На початку літа я захопилась творчістю Пабло Пікассо і вирішила намалювати декілька картин в його стилі. Ці картини я хочу продати та придбати собі та моїй сестрі Дарині наплечники MadPax. Я не знаю, за скільки продадуться мої роботи, та в будь-якому випадку, навіть якщо не вистачить на наплечники, 50% усіх коштів ми вирішили віддати на закупівлю шкільного приладдя для інших дітей….(тато каже що підбере перелік і потребуючих). Усі картини для аукціону я буду викладати на цій сторінці. Кожен день одна картина”, – йдеться у пості.

До слова, вести сторінку Юстині допомагає її батько Іван Савицький.

Аукціон стартував кілька днів тому і триватиме до 21 серпня. Мінімальний крок ставки – 50 грн. Придбані картини покупці зможуть отримати поштою.

Маленька майстриня і її помічники обіцяються опублікувати звіт про використання коштів на сторінці Юстини по завершенні аукціону.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ