Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маленькі львів'яни з порушенням слуху відпочивають на Азовському морі

Для групи львівських дітей з порушеннями слуху організували оздоровчо-реабілітаційний табір. Про це сьогодні, 5 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото ЛМР

Для дітей з порушеннями слуху та їхніх батьків організували літній оздоровчо-реабілітаційний табір, який триватиме в смт. Кирилівка Якимівського району Запорізької області. Упродовж всього часу перебування дітей у таборі - а це два тижні, з ними займатимуться сурдопедагоги, дітки будуть задіяні у заняттях із розвитку зв’язного мовлення та слухового сприймання. Про це повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР.

«Із серпня розпочався літній оздоровчо-реабілітаційний табір для дітей з порушеннями слуху та сімей, що їх виховують, під керівництвом спеціалістів. Захід проводимо завдяки фінансуванню управління соціального захисту Львівської міської ради, спонсорській допомозі ТзОВ „Деос — Реліз“, транспортному підприємству „А-Трансфер“, допомозі меценатів та внесків батьків», — повідомили у ГО батьків і дітей з вадами слуху «Дзвін».

Упродовж усього періоду перебування в таборі з дітьми займатимуться спеціалісти — сурдопедагоги. Протягом дня діти будуть задіяні в заняттях з розвитку зв’язного мовлення та слухового сприймання, з розвитку дрібної моторики, музичних заняттях, заняттях з театрального мистецтва. Передбачені також фізичні вправи та дихальна гімнастика на свіжому повітрі, водні процедури та сонячні ванни. Для батьків проводитимуть психологічні розвантажувальні тренінги, навчальні семінари з питань реабілітації дітей з вадами слуху.

Як повідомили в управлінні соціального захисту, співфінансування з бюджету міста становить 140 тис грн. А загалом на таборування поїхало 25 осіб: з них — 17 дітей, та 8 — супроводжуючі особи. Таборування триватиме до 17 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ