Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

«Маріуполь» чекає від «Динамо» шестизначну суму компенсації

За словами віце-президента «Маріуполя», клуб готує ще одну фінансову претензію за зрив телетрансляції матчу, - Укрінформ.

Віце-президент «Маріуполя» Андрій Санін розповів про те, що його клуб вимагає грошову компенсацію у «Динамо» за пропуск матчу в серпні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Цієї п'ятниці ми сформували і відправили в офіс одного вельми шановного футбольного клубу формалізовану претензію на компенсацію шестизначної суми.

Справа в тому, що якось влітку цей клуб взяв і не з'явився в Маріуполь на гру. А діючий регламент УПЛ на сезон 2017/2018 в статті 9, пункті 22 в цьому сенсі однозначний.

Зараз ми закінчуємо підготовку другого пакету документів з фінансової претензією, вже на порядок більшою, ніж попередня (так як в ній мова йде про втрати телемовника від непоказаного матчу, а це куди більш вагомі цифри)», - написав Санін.

Нагадаємо, «Динамо» не поїхало на матч 7-го туру УПЛ в Маріуполь в серпні, мотивуючи своє рішення відсутністю офіційних гарантій безпеки.

Згодом, після прийняття КДК ФФУ рішення про технічну поразку для «Динамо», клуб змінив свою позицію і попросив УПЛ і «Маріуполь» провести перегравання матчу. Однак, «Маріуполь» цю пропозицію відкинув. «Динамо» пообіцяло оскаржити технічну поразку у Спортивному арбітражному суді в Лозанні. 

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ