Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маркіян Мальський повідомив, як отримати земельну ділянку учасникам бойових дій

Як зокрема зазначив голова Львівської ОДА, учасники АТО з Львівщини отримали більше 6700 земельних ділянок в області. Власну землю вони тепер можуть використовувати для ведення садівництва, особистого сільського господарства та дачного будівництва.

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників ООС (АТО) земельними ділянками, у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 6765 земельних ділянок, загальною площею 4143 га. Ділянки призначені для ведення особистого селянського господарства, садівництва, індивідуального дачного будівництва.

Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники бойових дій приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (4390 земельних ділянок), особистого селянського господарства (2239 земельних  ділянок) та індивідуального дачного будівництва (136 земельних ділянок).

Найбільше земельних ділянок було надано у Пустомитівському (1088 земельних ділянок) та Жовківському (896 земельних ділянок) районах Львівської області.

Нагадаємо, що департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА розробив дорожню карту «Як учаснику ООС (АТО) отримати земельну ділянку», де покроково описано куди саме необхідно звертатися і з якими документами. Ознайомитись можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ